Alla inlägg den 25 februari 2011

Av T - 25 februari 2011 19:47

Jag har verkligen haft ordentlig bloggtorka den senaste tiden och det har varit fullt upp i mitt liv den senaste vecka med jobb, utb och familj.


Jag har även haft en period där jag känt mig väldigt nere och deppad. Det har blommat upp en hel del funderingar kring personer som är väldigt nära släkt till mig, men det kan vi ta i ett annat inlägg.


För örvrig så är allt bra (förutom ryggont som jag funderar över). Jag försöker hålla mig till min kaloriplan men visst är det svårt vissa gånger men det positiva är att det stod minus på vågen i måndags, inga stora siffror men 0,5 kg minus tycker jag är godkänt - sakta men säkert är det ju det heter. Hoppas på ett minus även på måndag.


/T




Av T - 25 februari 2011 10:48

Jag blir så trött och framförallt ledsen när jag hör hur folk dömmer personer pga deras utseende. Jag hittade på en blogg häromdagen där denna person hade suttit mittemot en kraftigt överviktig person på tåget och hur denna bloggaren hade stört sig på att den kraftigt överviktiga kvinnan hade smuslat med godis från väskan.


Bloggaren menade på att är man så stor och flåsar då ska man inte äta godis. Jag kan hålla med i det fallet att man kanske inte ska trycka godis men vad vet denne bloggare egentligen? Det kanske var denna kvinnans "godisdag". Hon kanske lever efter jätte strikta matregler annars men att denna gången tog suget överhanden.

Av egen erfarenhet så smuslar man för att man vet att folk tittar snett på en och tänker massa elaka tankar som just denna bloggskrivaren gjorde.


Det värsta i det hela är att den som skriver denna blogg har tydligen gått ner 40 kg så man tycker ju att personen borde ha någon form av medkänsla men ikke då. Den fanns då inte alls i dennes inlägg.


Jag vet att det är fler som tycker som denna bloggaren då jag en gång såg en undersökning på aftonbladet där folk tycker att överviktiga människor inte ska vara på stranden på sommaren. Dessa överviktiga människor är också just människor med känslor, människor med olika bakgrund och olika orsaker till att dom ser ut som dom gör.


Nog pladdrat om detta men upprörd blev jag iaf!


/T

Ovido - Quiz & Flashcards