Alla inlägg den 26 februari 2011

Av T - 26 februari 2011 22:21

När man håller på att gå ner i vikt så är det inte bara jobbigt att försöka låta bli alla frestelser utan det som också är så fruktansvärt jobbigt är att det går sååå sakta.


Jag är inne i en ganska neråt period som jag varit ett tag nu fast som jag sagt innan så måste jag bita ihop eftersom att jag har familj och jobb som måste fungera. När jag går förbi spegeln så ser jag på min egen bild med avsky och samtidig som jag försöker tänka att jag håller faktiskt på att göra något åt den där avskyvärda bilden.


Hela denna resa är så fruktansvärt lång och jag kommer säkert att stöta på en hel del motgångar men kanske också en del medgångar. Det gäller bara att jag håller ut och accepterar att det får ta sin tid att bli av med den avskyvärda bilden.


/T

Av T - 26 februari 2011 16:53

Idag känns allt så värdelöst. Den här helgen har jag inte alls följt min kalorinivå, det har spårat ut lite känner jag och det ska jag försöka vända och inte snöa in mig.


Alltså det jag har stoppat i munnen var det jag gjorde igår och idag men det betyder inte att allt är förstört. Förr har jag tänkt att jag har ändå ätit det här då kan jag fortsätta att göra det men det ska inte få bli så den här gången. Ta nya tag och fortsätt!


Det som känns riktigt förjävligt (om jag får säga så) det är att någonting har hänt i ryggen på mig, nere i svanken. Jag har så ont och det låser sig ibland så att jag inte kan röra mig. Jag kommer knappt upp ur sängen. Jag som börjat hemmaträna varannan dag och skött det så bra denna vecka. Jag känner att jag gärna skulle vilja köra igenom mitt 20 minuters program som jag brukar göra men är en aning rädd att det ska vara skadligt för ryggen. Det sägs ju att träning ska vara bra men om man gör fel övning kan det ju bli värre. Jag tror nog att jag kör igenom och ser hur det känns. Det finns ju inget som säger att jag inte kan göra armövningarna iaf.


Usch mitt osunda helgbeteende har säkert påverkat måndagens vägning och det gör mig en en aning ledsen att jag inte kunde tygla mig bättre än så, men jag vet ju varfö det står plus på vågen isf.


//T

Ovido - Quiz & Flashcards