Alla inlägg den 5 mars 2011

Av T - 5 mars 2011 13:02

Personen som sitter brevid dig i bussen kanske är den där kvinnan vars blogg du följer som varit med om en gruppvåldtänkt, eller mannen du möter på gatan kanske är just den man som skrivit om sin frus otrohet.


Alla människor du möter på gatan har olika innehåll i sina ryggsäckar. Den personen du möter kanske ser så där grå och tråkig ut av en andledning. Samma sak försöker jag tänka när jag möter olika människor med olika beteenden - hon kanske är sådär stöddig i tonen för att hon inte lärt sig något annat, kanske är han tillbakadragen och väldigt tystlåten för att han en gång blivit förnedrad eller "trampad på".


Tankarna dök upp efter ett samtal med en kollega idag på förmiddagen där min kollega blivit uppmanad att kanske säga mer vad h*n tycker och tänker i vissa sammanhang. Jag vet varför denna person är rädd för att säga saker och ting i vissa situationer - jo just pga innehållet i sin ryggsäck.


Jag tror att man kanske ska försöka tänka att så att personen kanske beter sig på ett visst sätt pga av något i det förflutna. Det behöver inte alltid vara fel på en själv.


Nä nu är rasten slut dags att gå tillbaka till jobbet och jobba klart denna helg.

/T 

Ovido - Quiz & Flashcards